Basiscursus

Het doel van de basiscursussen is om op een leuke en verantwoorde wijze de hond gehoorzaamheid bij te brengen en de eigenaar het gedrag van de hond leren begrijpen, zodat de hond voor u als eigenaar een nog waardevoller bezit wordt.

De bedoeling is dat u met behulp van eenvoudige oefeningen en theorie op speelse wijze verder op weg wordt geholpen naar een goed samenspel tussen u en uw hond.
Na de puppycursus, of wanneer uw hond ouder is als ca. 5 maanden, kunt u deelnemen aan de Basiscursus A.

De omgang tussen u en uw hond staat centraal in deze cursus. Verder wordt er gekeken naar de omgang van uw hond naar andere honden. Oefeningen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Zitten, Afliggen, Komen op bevel, wandelen zonder trekken, volgen, apporteren en Plaatssturen. Deze oefeningen worden u aangeleerd, waarna u het onder begeleiding naar uw hond overbrengt. Het niveau van uitvoering van deze oefeningen wordt langzaam hoger.

Deze cursus bestaat uit 12 lessen. De A-cursus wordt vooraf gegaan door een theorie-avond waar u handige tips krijgt én er voldoende tijd is om al uw vragen over (u en) uw hond aan onze meest ervaren instructeurs te stellen.

Kosten van de A cursus: € 67,50

Online inschrijven

[A-cursus]